Chungneipar


Chungneipar

We stellen je graag voor aan de 6-jarige Chungneipar. Ze gaat net naar de school in haar dorp en houdt erg van kleuren en spelen met haar vriendjes. Ze is snel van begrip en kan goed luisteren. Haar ouders hopen dat ze later kan uitblinken in haar werk en hen zo kan helpen.

Chungneipar woont samen met haar ouders en oudere broer in een kleine, oude boerderij in Cahar (India). Haar vader verbouwt een aantal gewassen op het land dat bij de boerderij hoort. Met het geld dat hij verdient met de verkoop, proberen ze als gezin rond te komen. Maar het gezin leeft onder de armoedegrens. Ze hebben steun nodig om hun bron van inkomsten te verbeteren en zo beter onderwijs, eten en kleding voor Chungneipar en haar broer te kunnen regelen. Door sponsor te worden, kunnen de ouders van Chungneipar zich aansluiten bij een zelfhulpgroep in het dorp, waar ze samen met anderen ouders trainingen krijgen op het gebied van geld verdienen en geld sparen.

Wil jij Chungneipar, haar ouders en broer hoop geven? Word vandaag nog sponsor en ontdek wat het programma in hun leven verandert.

Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648