Asher


Asher
Sponsor Asher

Deze jongeman heet Asher. Hij is 4 jaar oud en heeft een jonger broertje. Samen met hun ouders wonen ze in een klein huisje in het Nabarangpur-district in India. Asher eet graag mango en jackfruit en speelt graag met zijn vrienden. Wat hij later wil worden weet hij al: leraar!

Asher’s vader is evangelist en de enige kostwinner in het gezin. Het inkomen is erg laag en er is moeite om te voorzien in de basisbehoeften van het gezin. Goed onderwijs, voedzaam eten en hygiënische voorzieningen zijn voor Asher en het gezin daarom niet haalbaar. Ook heeft het dorp geen goede drinkwatervoorziening, riolering en sanitaire voorzieningen, waardoor kinderen in het dorp vaak ziek worden.

Hoe kan jij helpen?
Het programma van Red een Kind kan Asher en zijn gezin op meerdere manieren helpen. Door jouw hulp kunnen de ouders van Asher lid worden van een zelfhulpgroep in het dorp, waar ze zelf vaardigheden leren om een duurzame toekomst op te bouwen voor hun kinderen. Het gevoel van trots dat de ouders hiervan krijgen, vinden wij erg belangrijk. Daarnaast kan Asher met jouw hulp aangesloten blijven bij het ontwikkelingscentrum van Red een Kind voor jonge kinderen, om hem een goede start te geven voor een toekomst vol met kansen!

Delen?

Uw hulp is hard nodig

Help mee en maak het verschil!

Sponsor Asher

Heeft u nog vragen?
Wij helpen u graag.

Neem contact op met Red een Kind Stuur een e-mail (038) 460 4648