Deze week valt er weer een spiksplinternieuwe Omarmen op de mat. Deze editie staat boordevol met inspirerende verhalen en interviews over het belangrijkste vangnet voor een kind: het gezin.

Omarmen staat deze keer in het teken van de Maand van het Gezin. Want een sterk gezin betekent een goed begin voor kinderen. Je vindt in deze Omarmen bijvoorbeeld een verslag van vaders en moeders uit Malawi die een ouderschapstraining volgen: “We wisten niet dat de zorg voor een kind al begint als het in de buik zit. Door de training hebben we veel geleerd en is ons hart voor kinderen veranderd.” Waarom een sterk gezin zo belangrijk is? Dat lees je hier.

 

Daarnaast ook een interview met radio-dj, tv-presentator én sponsor Wietze de Jager. Hij vertelt over zijn gezin, de rol van geloof in zijn leven en zijn motivatie om te geven voor kinderen in armoede. En verder: inspirerende portretten van kinderen uit onze projecten, een reisverslag van predikantenechtpaar Dick en Jeannette Westerkamp en een artikel over het combineren van werk en kinderen. 

Heel veel leesplezier gewenst!

 

Ontvang je de Omarmen nog niet? Vraag 'm hier aan!

 

 

Een sterk gezin is een goed begin! Geef jij ook voor sterke gezinnen?


Terug naar overzicht