Voor het derde jaar op rij komt CameraNU.nl in actie voor Red een Kind. Klanten van het bedrijf op Urk kunnen bij hun aankoop een donatie doen, die door CameraNU.nl wordt verdubbeld. De opbrengst is bestemd voor het dorpsprogramma in Gwassi, Kenia.

Bij iedere online bestelling tussen 11 december 2017 en 14 januari 2018 kunnen klanten € 2,- doneren. In de winkel is er de mogelijkheid om bij je aankoop een bijdrage te geven in de collectebus. In januari wordt de balans opgemaakt en verdubbelt CameraNU.nl het gedoneerde bedrag.

 

Groei in Gwassi
Het dorpsprogramma in Gwassi – dat met deze actie gesteund wordt – loopt nu drie jaar. In de afgelopen zijn er al mooie resultaten behaald. Zo zijn er inmiddels 142 zelfhulpgroepen, waarin ouders samenwerken om de situatie van hun gezin te verbeteren. Met name door deze groepen werden er ruim 3.000 kinderen bereikt. Ook voor jongeren biedt het programma kansen: 148 jongeren die een vaktraining volgden, hebben inmiddels een baan gevonden.

Het afgelopen jaar werd er met decemberactie van CameraNU.nl een bedrag van € 6.736,- opgehaald, waarmee drie kinderen gesponsord zijn. Dit jaar is het streven om vijf kinderen de kans te geven om uit armoede te groeien. Kijk op www.cameranu.nl voor meer informatie en doneer € 2,- bij je aankoop. Voor meer informatie over Gwassi en Red een Kind kun je terecht op www.redeenkind.nl/gwassi.


Terug naar overzicht