CameraNu steunt in de maand december een project van Red een Kind. De hele maand kunnen klanten, zowel online als in de vestiging op Urk, extra geld doneren voor een project in Gwassi (Kenia). Red een Kind hoopt dat deze mooie actie net zo succesvol wordt als afgelopen jaar.

Vanaf 1 december tot 31 december is er bij CameraNu de mogelijkheid om een extra gift te geven bij elke aankoop. CameraNu verkoopt veel online en bij het afrekenen krijgen klanten de vraag of ze een bijdrage van €1,- voor Red een Kind willen geven. Ook in de winkel op Urk is er de mogelijkheid geld te schenken aan Red een Kind. Daar staan collectebussen en is promotiemateriaal beschikbaar. Aan het eind van de maand bekijkt CameraNu wat er opgehaald is en verdubbelt het bedrag.

Het bedrag dat in de maand december wordt opgehaald door CameraNu gaat naar een project van Red een Kind in Gwassi. Dit gebied ligt in het zuidwesten van Kenia. De mensen daar zijn erg arm en er is gebrek aan voeding, onderwijs en medische zorg. Voor kinderen heeft dit grote gevolgen. Zij groeien op in grote armoede en hebben weinig hoop op een betere toekomst. Het dorpsprogramma van Red een Kind brengt daar verandering in! Met lokale christelijke organisaties helpen we hele dorpen, zodat ze in zeven jaar uit armoede kunnen groeien. Zo hebben kinderen weer kans op een hoopvolle toekomst!

Vorig jaar heeft CameraNu met deze actie drie kinderen gesponsord. Dit jaar probeert CameraNu het bedrag te verzamelen waarmee vijf kinderen gesponsord kunnen worden. Vijf kinderen, vijf gezinnen en hele dorpen die uit armoede kunnen groeien. Help ook mee! Kijk snel op de website van CameraNU en help kinderen in Gwassi door te doneren bij je aankoop.


Terug naar overzicht