Kom met uw bedrijf in actie voor Red een Kind. Op deze pagina staan verschillende inspirerende voorbeelden!

Fietsen en meer

Kruitbosch in Zwolle, onder andere bekend van de hippe Cortina-fietsen, is al jaren trouw donateur van Red een Kind. De broers Chris en Wilco Kruitbosch kennen Red een Kind al vanaf hun kinderjaren. Ze zijn beiden Groeipartner en daarnaast ook betrokken bij twee projecten in Oeganda. Ook denken ze mee in de Denktank en is er via hen een app in ontwikkeling die Red een Kind mag gebruiken voor fondsenwerving.

Kaashandel van der Ley

Kaashandel van der Leij uit Groningen heeft stempelkaarten in de winkel liggen. Wie kaas koopt, kan stempels verzamelen en zo een mooie opbrengst voor Red een Kind bij elkaar sparen. Mooi initiatief!

Decemberactie CameraNU

Bent u van plan een camera te kopen? Wacht dan nog even tot december. Want dan gaat de actie van CameraNU weer van start. Als u online iets bestelt, krijgt u de vraag of u 1 euro wilt doneren voor het project van Red een Kind in Gwassi. De totaalopbrengst van deze actie wordt door CameraNU verdubbeld!

Spinningmarathon

Op 23 november aanstaande organiseert Broekhuis Helpt een spinningmarathon. Ook u bent van harte welkom om mee te doen. Voor € 250 kunt u drie uur fietsen voor Gwassi. Is dat een beetje teveel van het goede? Meld u dan aan mét medewerkers, vrienden of familie. Als leuke bonus krijgen deelnemers een vitaliteitsmeting. Deze metingen onthullen uw échte leeftijd… spannend toch? Doen!