Het groeipartnerschap gaat pas Úcht leven als je het van dichtbij meemaakt, ziet, ruikt en proeft. Daarom nodigen we jou uit om mee te gaan met de Groeipartnerreis 2019! Deze reis vindt plaats van 9-16 november 2019*.

Onze ondernemersreis is speciaal bedoeld voor de Groeipartners van Red een Kind en gaat naar Cibitoke in Burundi. Ontmoet de mensen uit het project zelf en zie hoe hun levens zijn veranderd! De wetenschap voor de jongeren dat er in een ver land mensen wonen die op hen betrokken zijn, geeft hen vleugels. Ze zien er al heel lang naar uit jullie te ontmoeten! Maak hieronder alvast kennis met Sadrach, een ondernemende jongen die trots is op wat hij heeft bereikt:

 

Tijdens de reis zie je hoe de projecten van Red een Kind werken en welke nadruk er ligt op ondernemerschap. Ook nemen we ruim de tijd om het land te bekijken en de cultuur en vooral de mensen te leren kennen.

Je kunt je natuurlijk alleen voor deze groepsreis opgeven, maar onze ervaring leert dat het prettig kan zijn om dat met een goede bekende te doen, bijvoorbeeld je partner, familielid of collega-ondernemer om je kennis, ervaring en emoties te kunnen delen. (Waarschuwing: deze reis kan je leven veranderen!)

De kosten worden geraamd op € 2450,-. Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Bel 038 - 466 46 48 of mail Henriët Seinen.

 

(*) Data onder voorbehoud, kan nog enkele dagen wijzigen i.v.m. kostprijs tickets. Voorgaande jaren was het te gevaarlijk om deze reis te maken. Momenteel is het stabiel in Burundi, maar het zou kunnen dat we de reis moeten annuleren of de bestemming moeten wijzigen. We gaan er echter niet vanuit.

In verband met de visumaanvraag is de deadline voor opgave op 16 september 2019