Het groeipartnerschap gaat pas écht leven als je het van dichtbij meemaakt, ziet, ruikt en proeft. Daarom nodigen we u uit om mee te gaan met de Groeipartnerreis 2019!

Onze ondernemersreis is speciaal bedoeld voor de Groeipartners van Red een Kind en voor andere ondernemers die geïnteresseerd zijn om dit project te ondersteunen. Maak kennis met de dorpen waar het project wordt uitgevoerd en leer de aanpak van Red een Kind kennen. Ontmoet de mensen uit het project zelf en zie hoe hun levens zijn veranderd!

Tijdens de reis ziet u hoe de projecten van Red een Kind werken en welke nadruk er ligt op ondernemerschap. Ook nemen we ruim de tijd om het land te bekijken en de cultuur leren kennen.

Meer informatie, zoals datum en bestemming, volgt op deze site. De kosten worden geraamd op € 2450,-. Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen? Bel 038 - 466 46 48 of mail Henriët Seinen.

Meer inspiratie?

Red een Kind bestaat dit jaar 50 jaar. Ondernemer Birgit wilde weleens weten wat daar de impact van was. Bekijk hoe zij met eigen ogen de economische veerkracht van de dorpsbewoners van Bugesera, Rwanda mocht zien.