We nodigen je van harte uit bij de Groeipartnerbijeenkomst van Red een Kind, op 5 september aanstaande. De bijeenkomst vindt plaats bij Wildkamp in Lutten waar we een inspirerende sessie van Alfred Slomp, auteur van het boek SuperWaar, gaan bijwonen.

Alfred vertelt: “Je hebt het niet makkelijk als (duurzaam) ondernemer. Nederlandse burgers roepen om eerlijke en verantwoorde producten, maar met hun portemonnee kiezen ze toch vaak de makkelijkere, goedkopere en minder duurzame keuzes.” Alfred Slomp inspireert met zijn workshop 'God in de supermarkt' consumenten al jaren om in de supermarkt meer duurzame keuzes te maken. Tijdens het Groeipartner-event hoopt hij je te inspireren om motivatie te vinden hoe jij als ondernemer mee kunt werken aan een eerlijkere wereld voor morgen.

 

Behalve Alfred komt ook landendirecteur Clement Nkubizi vanuit Burundi naar Lutten, met het laatste nieuws uit Cibitoke en informatie over de Groeipartnerreis in november.

Tenslotte wordt ons door Wildkamp een overheerlijk buffet aangeboden. Nodig gerust andere ondernemers uit om hen kennis te laten maken met het werk van Red een Kind.


Praktische informatie:

De bijeenkomst is voor alle geïnteresseerde ondernemers. Ben je al Groeipartner van Red een Kind, dan hebben we nog iets ludieks voor je in petto, en word je niet in Lutten, maar vooraf om 16.15 uur in Dalfsen verwacht. Rond 20 uur keren we daar op een bijzondere manier ook weer terug. Groeipartners ontvangen per post een uitnodiging.

Ben je (nog) geen Groeipartner, maar wel geïnteresseerd in de bijeenkomst? Van harte welkom, om 17.15 uur bij Wildkamp in Lutten. De bijeenkomst in Lutten duurt tot 19.15 uur.