Voor jong en oud: Red een Kind biedt samen met Matthijs Vlaardingenbroek (verhalenverteller, poppenspeler en goochelaar) inspirerende en interactieve kinder-/gezinsdiensten aan. Voor in de kerk of op de basisschool.

Matthijs bezocht verschillende projecten van Red een Kind in Rwanda. Dat inspirerende hem om een speciale voorstelling te maken. Matthijs: "Geweldig om te zien wat voor mooi werk Red een Kind in Rwanda doet. Heel graag wil ik met mijn voorstelling dáár aan bijdragen! Elk kind verdient toch een goede toekomst?! In de voorstelling doe ik meerdere buikspreekacts en goocheltrucs. Lekker interactief, want veel kinderen mogen meehelpen op het podium. Leuk voor jong en oud met een mooie Bijbelse boodschap waardoor het prachtige werk van ‘Red een kind’ op een nieuwe manier belicht wordt."

Wie is Matthijs?

Matthijs Vlaardingerbroek is een professionele christelijke artiest die je met verwondering laat meevoeren in het verhaal en met véél humor plotseling de vinger op de juiste plek kan leggen. Voor hem is geloven als het leven: een enorm avontuur. Verrassend, ontroerend, uitdagend, soms saai, soms wispelturig. Je weet dat je onderweg bent, maar waarheen is lang niet altijd duidelijk. Toch? Dan is het soms prettig om een reisgenoot te hebben. Iemand die je even bemoedigt, inspireert. Iemand die langszij komt en je naar een hoge bergtop leidt. Iemand die je door het dal heen helpt waarin vragen en twijfels op je nek zitten. Iemand die, als het moet, een vastgeroest hekje omver trapt, zodat jij verder kan op jouw reis.

Matthijs vindt het een feest, als hij door zijn verhalen en voorstellingen medereizigers met goede moed weer op pad kan helpen. Als zij met nieuwe inzichten, geïnspireerd of aangesterkt en met zicht op de volgende stappen, hun neus in de wind kunnen steken, op naar de rest van hun geloofsavonturen!

Jaarlijks verzorgt Matthijs meer dan tweehonderd voorstellingen in kerken, op basisscholen en bij vakantiebijbelclubs.

Contact

Neem voor meer informatie contact met Ard-Jan Kok (ard-jan.kok@redeenkind.nl).