We zijn op zoek naar mensen die hun tijd en talenten willen inzetten voor Red een Kind. We zoeken:

Scholenvoorlichters (vrijwillig)

Ontwikkelingshulp heeft je hart: jij vertelt het verhaal van Red een Kind het liefst aan zoveel mogelijk kinderen en/of jongeren (en hun docenten), want élk kind moet uit armoede kunnen groeien! Je spreekt de juiste taal voor iedere leeftijd en bent ook richting de scholen het gezicht van Red een Kind. Presentaties geven is je tweede natuur en ook voor een PowerPoint in elkaar zetten, draai jij je hand niet om. In deze vrijwillige functie ben je écht van betekenis: de kinderen rekenen op je!

 

Jij…

…beschikt over eigen vervoer en gaat graag op pad om scholen door het hele land te bezoeken

…bent flexibel in je tijd en inzetbaar afhankelijk van de vraag

…wil je tijd vrijwillig - maar niet vrijblijvend ;-) - inzetten

 

Wij...

…zorgen ervoor dat presentaties, filmpjes en andere materiaal beschikbaar zijn

…ondersteunen je via mail/telefoon/Skype/Whatsapp

…spijkeren je kennis bij tijdens een jaarlijkse bijpraat- en trainingsdag

…bieden een reiskostenvergoeding

 

Solliciteren

Spreekt deze leuke vacature je aan, kun je je vinden in de omschrijving en wil jij je graag inzetten voor kinderen in armoede? Laat het ons weten, we nemen je graag op in onze poule van scholenvoorlichters!

Stuur een mail met je naam, adresgegevens, telefoonnummer en motivatie naar Annemarie Mesu - Geertsema via 

vrijwilliger@redeenkind.nl (ook voor meer informatie).

 


 Medewerkers evenementen (vrijwillig)

Red een Kind staat regelmatig op mooie evenementen om ons werk onder de aandacht te brengen. Ben jij enthousiast over het werk van Red een Kind en wil je graag voor ons de handen uit de mouwen steken? Dat kan! We zijn op zoek naar vrijwilligers die kunnen helpen met verschillende werkzaamheden voor, tijdens en na evenementen. De werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit: helpen met opbouw/afbouw, stand bemannen, kaartverkoop en catering tijdens een evenement of concert. Kortom: een afwisselende, gezellige vrijwilligersfunctie!

 

Jij…

…hebt een ‘hands-on-mentaliteit’

…bent flexibel in je tijd en inzetbaar afhankelijk van de vraag

…wil je tijd vrijwillig - maar niet vrijblijvend ;-) - inzetten

 

Wij...

…bieden een reiskostenvergoeding

 

Solliciteren

Spreekt deze leuke vacature je aan, kun je je vinden in de omschrijving en wil jij je graag inzetten voor kinderen in armoede? Laat het ons weten!

Stuur een mail met je naam, adresgegevens, telefoonnummer en motivatie naar Annemarie Mesu - Geertsema via

vrijwilliger@redeenkind.nl (ook voor meer informatie).

 


Klussers (vrijwillig)

In en om ons kantoor aan de G. Stephensonstraat in Zwolle moet zo af en toe het een en ander gerepareerd of verfraaid worden. Daarom zijn we op zoek naar klussers die kunnen timmeren, schilderen, handig zijn met elektriciteit of op een ander gebied uitblinken. In deze vrijwillige functie kan je dus lekker praktisch bijdragen aan het werk van Red een Kind!

Heb jij twee rechterhanden en ben je flexibel in je tijd?  Kun je je vinden in de omschrijving en wil jij je graag inzetten voor Red een Kind? Laat het ons weten!

Stuur een mail met je naam, adresgegevens, telefoonnummer en motivatie (waaronder je klusvaardigheden) naar Annemarie Mesu - Geertsema via vrijwilliger@redeenkind.nl (ook voor meer informatie).

__________________________________________________________________________________________________________________

Medewerkers kringloopwinkel - Zwolle en Amersfoort

In Zwolle, naast ons Red een Kind - kantoor, bevindt zich Déjà Vu, de eerste kringloopwinkel voor Red een Kind. De opbrengst van de winkel is volledig voor het werk van Red een Kind. Déjà Vu is op zoek naar verkoopmedewerkers, klussers, sorteerders/magazijnmedewerkers en mensen die zich in willen zetten voor publicititeit en andere werkzaamheden. Heb je hierin interesse, stuur dan een e-mail naar zwolle@dejavuwinkel.nl of ga even langs (woensdag tot en met zaterdag) bij de George Stephensonstraat 7 in Zwolle.

In Amersfoort verrijst dit jaar ook een kringloopwinkel voor Red een Kind. We zijn op zoek naar mensen die willen helpen in de opstartfase en/of die beschikbaar zijn voor als de winkel open is. We zoeken ook hier klussers, winkelmedewerkers, magazijnmedewerkers en anderen. Ben je geïnteresseerd neem dan snel contact op via amersfoort@dejavuwinkel.nl.