Wie is Audreille?
Audreille komt uit een groot gezin: ze heeft acht broers en zussen! Samen met haar ouders, vijf zussen en drie broers woont ze in het noorden van Burundi. Aureille gaat naar de basisschool, plukt graag bloemen en houdt van het zingen van christelijke liedjes.

De ouders van Audreille zijn boer en verbouwen bonen en maïs. Hoewel ze een groot stuk land bezitten, gebruiken ze oude landbouwmethodes waardoor de grond onvruchtbaar is geworden en ze het grote gezin niet voldoende kunnen voeden. Audreille, haar ouders en broers en zussen kunnen vaak maar één maaltijd per dag eten. Ook is er geen geld voor medische zorg wanneer Audreille en de andere kinderen ziek worden, bijvoorbeeld door het vervuilde drinkwater dat ze drinken.

Hoe helpt ons programma?
Door het programma van Red een Kind worden de ouders van Audreille in staat gesteld verschillende activiteiten te ondernemen die voor inkomen zorgen, zoals het verbouwen van gewassen en het verkopen van groenten. Dit zorgt ervoor dat het inkomen van het gezin hoger wordt en daardoor kunnen ze beter in de behoeften van hun kinderen voorzien. Ook krijgen ze trainingen over kinderrechten, toegang tot schoon drinkwater en hygiëne. Daarnaast heeft het programma ook aandacht voor de ontwikkeling van jonge kinderen.

Wat kun jij doen?
Als jij Audreille sponsort, help je niet alleen haar en haar familie, maar het hele dorp om uit de armoede te groeien. Word sponsor!