Huiskamerconcert Lars Gerfen

Lars Gerfen

Een huiskamerconcert met Lars Gerfen is een groot succes! Naast dat Lars ambassadeur is van Red een Kind is hij in de eerste plaats singer-songwriter. In augustus 2015 bracht hij zijn eerste album ‘In dat licht’ uit met 13 Nederlandstalige songs. In maart 2021 verscheen ‘Voor Altijd Verbonden’, een indringend lied dat Lars schreef naar aanleiding van zijn reis met Red een Kind naar Rwanda. Zijn repertoire bestaat voornamelijk uit intense, krachtige Nederlandstalige luisterliedjes. De teksten zijn persoonlijk en komen in veel gevallen voort uit zijn eigen geloofsleven.

Red een Kind biedt nu de mogelijkheid om hem uit te nodigen voor een live huiskamerconcert.

"Ik kom heel graag naar jouw huiskamer. Allereerst omdat ik niets liever doe dan muziek maken. Daarnaast vind ik het mooi en waardevol om te delen over de reis naar Rwanda die ik maakte met Red een Kind."

Lars Gerfen - ambassadeur Red een Kind

Praktische informatie
De opzet is heel eenvoudig. Lars speelt ongeveer 45-60 minuten of twee keer 30 minuten met een pauze. Langer of korter is bespreekbaar. Daarnaast vertelt hij over wat hij ervaren heeft tijdens de reis naar Rwanda die hij in januari 2017 met Red een Kind maakte. Als de setting zich daartoe leent laat hij ook graag wat foto’s en video’s zien.

Vooraf en naderhand is er natuurlijk gelegenheid om gezellig na te praten met een drankje en een hapje. Dit is vrij in te vullen door de diegenen die het concert organiseren. Er zijn een aantal vaste voorwaarden opgesteld zodat een aantal zaken vooraf helder zijn. Dit om teleurstellingen aan beide kanten te voorkomen. Lees hier de voorwaarden.

Kosten huiskamerconcert
Voor het verzorgen van een huiskamerconcert vragen wij een financiële bijdrage van minimaal € 600 voor ons dorpsprogramma Rusizi in Rwanda. Daarnaast willen wij graag een oproep doen om ons werk financieel te ondersteunen. Meer informatie over het dorpsprogramma in Rusizi vind je hier.

Ben je geïnteresseerd in een huiskamerconcert met Lars Gerfen?

Neem contact met mij op

Relatiebeheerder Kerken