Concert Gospelkoor Vision

Gospelkoor Vision

Gospelkoor Vision is in september 2001 ontstaan uit een gelegenheidskoor van de Nederlands Gereformeerde Kerk te Assen. De doelstelling van het koor is om zingend het evangelie uit te dragen. We proberen het repertoire afwisselend te houden, van ingetogen a-capella stukken tot swingende gospels. We zingen zowel Engelstalige als Nederlandstalige liederen.

Tijdens onze optredens vragen wij aandacht voor Red een Kind, en in het bijzonder het kind Philip Nyangok Arunga dat wij sponsoren. Hij woont met zijn familie in Gwassi, Kenia. Door collectes bij optredens en persoonlijke donaties hopen wij Philip een mooi perspectief voor zijn toekomst te bieden: dat hij gezond mag opgroeien en goed onderwijs kan blijven volgen zodat hij kan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van zijn dorp en zijn land.

Met ons muzikale project ”Daniël” gaan we langs verschillende kerken. Het project bevat een combinatie van zang, videobeelden en vertelling die gezamenlijk tot uitdrukking brengen waar het in de geschiedenis van Daniël om gaat: het rotsvaste vertrouwen in God en daar naar leven. De uitvoering van het stuk neemt ongeveer een uur in beslag. Hierdoor is het ook zeer geschikt voor kerkdiensten. Er is ruimte voor samenzang aan het begin en einde van de dienst.

Vision staat onder leiding van Otto Selles en wordt ondersteund door een combo met piano, fluit, contrabas en cajon. Wij vragen een vergoeding van 300 euro. De draagkracht van de gemeente is bepalend en daarom kan het bedrag lager uitvallen, zodat de kosten geen belemmering hoeven te zijn.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Harry Bulthuis: h.bulthuis1@t-mobilethuis.nl, of telefonisch via 06 42613338. Je kunt Vision ook volgen op Facebook: https://www.facebook.com/VisionAssen.

Ben je geïnteresseerd in een concert van Gospelkoor Vision?

Neem contact met mij op

Relatiebeheerder Kerken