Schaats mee en verander het leven van een kind in armoede voorgoed!

Elke dag sterven duizenden kinderen aan de gevolgen van armoede. Die werkelijkheid is hard te verteren! Daarom zet Red een Kind zich in om de levensomstandigheden van deze kinderen te verbeteren. Dat doen we door gezinnen met het vergroten van hun inkomsten en het bouwen van sterke netwerken. Zo kunnen gezinnen hun eigen leefomstandigheden verbeteren. Door de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee* te schaatsen voor Red een Kind lever jij een directe bijdrage aan een hoopvolle toekomst voor kinderen in armoede!

 

In de brochure Red een Kind ON ICE vind je praktische informatie over de reis, het verblijf en het werven van sponsorgelden. Daarnaast vind je in de brochure schaatstips van professionele marathonschaatsers. Je downloadt de brochure hier.

Red een Kind organiseert op 16 januari een schaatsclinic met niemand minder dan Jan Maarten Heideman en Gerjan van den Brink! Klik hier voor meer informatie of om je aan te melden.

 

Meld je met onderstaand formulier aan voor de Red een Kind ON ICE schaatsploeg!

Let op: Je moet je óók aanmelden bij de organisatie van de alternatieve Elfstedentocht. Dat kan op: www.weissensee.nl/inloggen-inschrijven.