Van flessen inzamelen tot een marathon lopen of geld inzamelen voor je verjaardag: elke kleine of grote actie maakt een verschil. Start jouw actie en laat kinderen uit armoede groeien!

Om in actie te komen heb je niet meer nodig dan een goed idee en een mooi doel om voor te gaan. Een kindje op komst of een huwelijksjubileum? Bak jij graag taarten of ben je sportief en daag je jezelf graag uit? Er is altijd een goede aanleiding om je in te zetten voor Red een Kind!

Start jouw actie

Het online platform Pifworld helpt jou om het inzamelen van geld zo eenvoudig mogelijk te maken.

Een actie starten is heel eenvoudig:
Stap 1) Bedenk wat je wil gaan doen
Stap 2) Kies een doel om voor te werven, bijvoorbeeld een van onze projecten
Stap 3) Maak je actiepagina aan en stel je streefbedrag in
Stap 4) Vraag familie, vrienden, collega’s of buren om je actie te steunen

Start nu jouw actie!


 

Challenge 2184

Een van de manieren om in actie te komen is de Challenge 2184. Ga jij graag een uitdaging aan én heb je hart voor kinderen in armoede? Dan is Challenge 2184 wat voor jou! Verander het leven van een kind in armoede voorgoed. Stel jezelf het doel € 2.184,- op te halen. Zet je talent in: sportief, creatief, muzikaal... of gebruik een van de andere 2.184 mogelijkheden. Doe mee met Challenge 2184!

Lees meer of start jouw eigen Challenge!


 

Red een Kind On Ice

Door de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee* te schaatsen voor Red een Kind lever jij een directe bijdrage aan een hoopvolle toekomst voor kinderen in armoede! Lees meer over Red een Kind On Ice.