Geef een uniek cadeau aan iemand die alles al heeft. Uniek cadeau? Jazeker, want je geeft een symbolisch cadeau aan iemand in jouw omgeving en je helpt ook nog een kind uit armoede. Jouw gift laat kinderen weer stralen. Help je mee?


In zelfhulpgroepen leren ouders alles over het houden van vee en kunnen ze samen sparen en lenen om de veestapel uit te breiden. Meer dieren betekent meer en gezonder eten voor de kinderen en gezinnen uit hun dorp.Geef een dierbaar cadeau en maak een groot verschil voor een gezin in Afrika. Een gezond begin van iedere dag dankzij melk van je eigen geit of eieren van je kip. Dat is van grote waarde! Met een volle maag gaat leren op school of werken op het land veel beter!

 

Red een Kind helpt gezinnen met:

  • het vormen van zelfhulpgroepen
  • training over veehouderij en landbouw
  • het vergroten van het inkomen
  • zelfvertrouwen en trots

 

Verstuur een uniek dierbaar cadeau als kaart
Een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid of voor een speciaal persoon kan soms lastig zijn. Want dit unieke cadeau moet natuurlijk in het budget passen, goed in te pakken zijn, verrassen en diegene moet het ook echt kunnen gebruiken. Dus gaat de zoektocht van start naar dat ene unieke cadeau, dat ook na het uitpakken nog leuk is. En wat geef je iemand die alles al heeft?

Een dierbaar cadeau is echt een uniek cadeau, die je ook gemakkelijk cadeau kan geven aan iemand anders. Tegelijkertijd red je een kind uit armoede, wat wil je nog meer?! Kies hier de kaart die jij graag wilt sturen naar jouw familielid, vriend of collega.

 

Wil je een gift geven zonder een kaart naar iemand te sturen? 
Gebruik dan onderstaand formulier.

 

Geef voor dit project


Terug naar overzicht